3 дивовижних переваги майонезу для здоров’я
Майонез – це окремий витвір кулінарного мистецтва. Він давно став однією з трьох найголовніших міжнародних приправ нарівні з гірчицею та кетчупом. І не дарма, адже він не тільки сам по собі поживний продукт, а й, що важливо, сприяє легкому засвоєнню їжі. Тому його абсолютно справедливо вважають незамінною приправою до багатьох страв.
Впевнені, що більшості з вас до вподоби легендарні майонези Олком – Київський 72% і Провансаль 67%. Вони є еталоном бездоганної якості майонезу вже понад 70 років, адже виробляються за традиційною рецептурою Київського Маргаринового Заводу.
Класичні майонези Олком виготовлені без використання стабілізаторів, консервантів і ГМО. В них містяться тільки класичні інгредієнти: екологічно чиста соняшникова олія з високим вмістом корисних жирних кислот Омега-6, Омега-9, вітаміну Е, яєчні жовтки та спеції.
Ось чому ви можете кожен день насолоджуватися майонезами Київський 72 % і Провансаль 67 % від Olkom і при цьому продовжувати піклуватися про здоров’я вашого організму!
Пропонуємо вам 3 маловідомих факти про користь майонезу для здоров’я:
1. Здоров’я серця і контроль рівню холестерину.
Американська кардіологічна асоціація рекомендує замінювати насичені жири мононенасиченими або поліненасиченими жирами, констатуючи, що «споживання омега-6-поліненасичених жирних кислот знижує ризик розвитку ішемічної хвороби серця».
Омега-6 – поліненасичена жирна кислота, яка допомагає зберігати оптимальний рівень холестерину в крові, підтримуючи нормальну роботу серця. Вона не виробляється нашим організмом самостійно і неодмінно повинна надходити з їжею. Омега-6 міститься в соняшниковій, кукурудзяній та інших рослинних оліях і продуктах, виготовлених на їх основі, наприклад, в майонезах Олком.
2. Вітаміни та мінерали.
Майонези багаті на вітаміни К, Е, холін (В4) і такі мінерали, як калій, селен, а також натрій.
Селен бореться з процесом старіння і допомагає імунній системі, зменшуючи пошкодження вільними радикалами. Вітамін Е сприятливо позначається на стані шкіри – уповільнює старіння і підвищує пружність, корисний для волосся і нігтів, а калій збереже вашу силу і поліпшить метаболізм.
3. Краще засвоювання поживних речовин.
Багато вітамінів і мінералів, таких як вітаміни A, D, E і K є жиророзчинними. Це означає, що їм потрібен жир, щоб вони засвоювалися, і ви змогли отримувати від них всі корисні властивості. Високий вміст корисних жирів і вітаміну Е в майонезі означає, що його помірне вживання допоможе вам засвоїти всі ці важливі поживні речовини з їжі.
Звісно, не можна заперечувати, що майонез висококалорійний продукт. Але це не означає, що його необхідно заборонити на все життя. Він може бути частиною здорового харчування, якщо його вживати в невеликих кількостях. Згідно науково обґрунтованого плану здорового харчування Американської кардіологічної асоціації, в день можна з’їдати 1 столову ложку якісного майонезу, наприклад, Київський або Провансаль від Olkom, без шкоди для організму.
- Я б хотіл(а)
- Залишити позитивный відгук
- Поскаржитись
- Поставити запитання
- Внести пропозицію